Coafura in functie de fizionamia fetei

Cand ne referim la coafura trebuie sa tinem cont de mai mult elemente, cel mai important fiind fizionomia fetei. In continuare o sa va sugeram cum sa va coafati in functie de acest fizionamia pe care o aveti.

In cazul unei fete ovala, intinde-ti parul cu placa sau cu peria rotativa, intorcandu-ti varfurile catre interior pentru a-ti incadra chipul

Pentru persoanele cu o frunte lata este recomandat un breton pe o parte, care il intoarceti catre interior.

Fata rotunda se potriveste la fix cu buclele de diva si un vreton pe o parte. De asemenea, puteti sa prindeti partea de sus a parului intr-o coada impletita la spate ori cu o agrafa.

Fata patrata, cu pometii accentuati, este avantajata de un coc jos, prins in zona cefei. De asemenea, iti poti face o coada impletita lejer iar cararea o poti face pe o parte.

In cazul unui nas proeminent puteti sa va tunde-ti un breton asimetric, pe o parte, pe care il intindeti cu o placa, dandu-o volum la radacina.

La polul opus, daca aveti fruntea prea mica alegeti o coafura cu parul dat pe spate. O coada de cal cu o suvita rasucita in jurul elasticului de par merge de minune, la fel ca si un coc de balerina prins in varful capului.

 

Coafura in functie de fizionamia fetei
Tagged on:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *