Curs Bucatar

Curs Bucatar Bucuresti – Curs de calificare

DESPRE Curs Bucatar

Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii. Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.Practica este asigurată în unitati de alimentatie publica si hoteluri cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE Curs Bucatar > buletin de identitate (original și copie); > certificat de naștere (original și copie); > certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie); > diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie); > adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie; > dosar cu șină;

COMPETENTE DOBANDITE Curs Bucatar > Comunicarea la locul de muncã; > Desfãsurarea muncii în echipã; > Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de muncã; > Asigurarea conditiilor igienico-sanitare; > Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitãtii sectiei; > Prevenirea poluãrii mediului; > Întocmirea documentelor specifice; > Pregãtirea antreurilor calde si reci; > Pregãtirea fripturilor; > Pregãtirea gustãrilor calde si reci; > Pregãtirea mâncãrurilor din legume,orez,ouã, paste fãinoase; carne; > Pregãtirea preparatelor lichide; > Prepararea dulciurilor (deserturilor); > Prepararea fondurilor glace; > Prepararea mâncãrurilor din peste si fructe de mare; > Realizarea actiunilor de supervizare si control; > Realizarea aluaturilor de bazã; salatelor; sosurilor.

PRET CURS: 845 LEI

DURATA CURS: 4,5 Luni

Condiții de înscriere: cel puţin învăţământ obligatoriu (8 clase inainte de 2004 si 10 clase dupa 2004).

INFO CONTACT Curs Bucatar 

Adresa: Sos. Morarilor, nr. 2B, Bucuresti, Romania 

Fix: 0212550151, Vodafone: 0722359465, TELEKOM: 0768109560, 0768102944, 0768102933 Orange: 0741039165 

Email: contact@cursuridecalificare.com

INSCRIE-TE ACUM LA CURSUL DE BUCATAR