Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura

Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura – Curs de calificare

DESPRE Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura: Coaforul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Profesia de frizer, ca şi oricare alta, necesită anumite calităţi: acurateţe, hotărîre în luarea deciziilor, încredere în sine, abilităţi de îndeplinire a lucrărilor monotone şi migăloase, dragoste de artă şi frumos. Profesia frizer este una solicitată, dar si apreciata. Creaţia frizerului este o artă şi una destul de complicată. Manichiuristul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. 
 Pedichiuristul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Lectori cu experienta va vor indruma pe tot parcursul cursului. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare., dar si in salile de curs.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura > buletin de identitate (original și copie); > certificat de naștere (original și copie); > certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie); > diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie); > adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie; > dosar cu șină;

COMPETENTE DOBANDITE Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura > Comunicare și numerație; > Utilizarea calculatorului și prelucrarea informației; > Comunicare în limba modernă; > Asigurarea calității; > Dezvoltarea personală în scopul obținerii performanței; > Igiena și securitatea muncii; > Lucrul în echipă; > Organizarea salonului de frizerie- coafură- manichiură- pedichiură; > Inițierea unei afaceri proprii; > Adaptarea lucrărilor la caracteristicile clientului; > Relația cu clienții; > Lucrări estetice și de îngrijire în manichiură și pedichiură; > Lucrări estetice și de îngrijire în frizerie; > Coafarea părului pe baza ondulațiilor; > Decolorarea părului; Vopsirea părului.

PRET CURS: 1795 LEI

DURATA CURS: 6 Luni

Condiții de înscriere: cel puţin învăţământ obligatoriu (8 clase inainte de 2004 si 10 clase dupa 2004).

INFO CONTACT Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura 

Adresa: Sos. Morarilor, nr. 2B, Bucuresti, Romania > Email: contact@cursuridecalificare.com

Fix: 0212550151, Vodafone: 0722359465, TELEKOM: 0768109560, 0768102944, 0768102933 Orange: 0741039165 

INSCRIE-TE ACUM LA CURSUL DE COAFURA, FRIZERIE MANICHIURA, PEDICHIURA