Curs de camerista Bucuresti

Curs de camerista Bucuresti – Cursuri de calificare

DESPRE Curs de camerista Bucuresti

Camerista efectueaza si intretine zilnic curatenia in camere, holuri, camere de receptie, sali de conferinta etc. in vederea respectarii standardelor de igiena si sanatate. Exercitarea ocupaţiei de Camerista poate fi realizata de persoane care manifesta înclinaţie catre lucrurile din afara propriei persoane, atenţie orientata catre ambianţa fizica si sociala, orientare spre actiune, usurinta in comunicare, sociabilitate; se comporta politicos, avand o atitudine amabila si binevoitoare. Sarcinile cameristei sunt: sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie (aspiratoare, mature mecanice, stergatoare de praf, prosoape, detergenti); sa curete si sa dezinfecteze baile; sa schimbe asternuturile in camere; sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare etc.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE Curs de camerista Bucuresti > buletin de identitate (original și copie); > certificat de naștere (original și copie); > certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie); > diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie); > adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie; > dosar cu șină;

COMPETENTE DOBANDITE Curs de camerista Bucuresti 1. Aplicarea normelor igienico-sanitare; 2. Aplicarea N.P.M si N.P.S.I; 3. Comunicarea eficienta cu clientii; 4. Planificarea activitatii proprii; 5. Raportarea activitatii proprii; 6. Aranjarea camerei; 7. Efectuarea de servicii de curatenie in camere si in zone comune; 8. Efectuarea de servicii de curatenie in toalete si bai; 9. Oferirea de servicii suplimentare.

PRET CURS: 695 Lei 

DURATA CURS: 2.5 Luni 

Condiții de înscriere: Cel putin 8 clase.

INFO CONTACT Curs de camerista Bucuresti 

Adresa: Sos. Morarilor, nr. 2B, Bucuresti, Romania 

Fix: 0212550151, Vodafone: 0722359465, TELEKOM: 0768109560, 0768102944, 0768102933 > Orange: 0741039165 

Email: contact@cursuridecalificare.com

INSCRIE-TE ACUM