Curs de instructor preparator formare

Curs de instructor preparator formare Bucuresti – Cursuri de initiere si perfectionare

DESPRE CURS Curs de instructor preparator formare

Acest curs este destinat persoanelor interesate de educatia adultilor, absolventilor de studii medii care doresc sa deruleze activitati cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experienta informala in formare, care necesita o certificare, organizatiilor care doresc sa se initieze/dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare. Cursul INSTRUCTOR/ PREPARATOR FORMARE, este echivalentul cursului de FORMATOR pentru persoanele cu studii medii.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE Curs de instructor preparator formare > buletin de identitate (original și copie); > certificat de naștere (original și copie); > certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie); > diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie); > adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie; > dosar cu șină;

Competenţe generale dobândite Curs de instructor preparator formare 1. comunicare in limba oficiala, 2. comunicare in limbi straine, 3. competente de baza in matematica, stiinta si tehnologie, 4. competente informatice, 5. competenta de a invata, 6. competente sociale si civice, 7. competente antreprenoriale, 8. competenta de exprimare culturala, 9. aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca, 10. aplicarea normelor de protectie a mediului, 11. aplicarea procedurilor de calitate specifice domeniului de formare, 12. asigurarea managementului procesului de formare, 13. evaluarea activitatilor de formare, 14. asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele/ laboratoarele de lucru, 15. dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate organizatie – comunitate, 16. asigurarea managementului carierei si al dezvoltarii personale.

PRET CURS: 695 LEI

DURATA CURS: 2 Saptamani

Condiții de înscriere: Absolventi de studii medii

INFO CONTACT Curs de instructor preparator formare

Adresa: Sos. Morarilor, nr. 2B, Bucuresti, Romania

Fix: 0212550151, Vodafone: 0722359465, TELEKOM: 0768109560, 0768102944, 0768102933 Orange: 0741039165

Email: contact@cursuridecalificare.com

INSCRIE-TE ACUM