Curs Masaj Reflexogen

Curs Masaj Reflexogen – Cursuri de initiere si perfectionare

DESPRE CURS Curs Masaj Reflexogen

Sanatatea este cea mai mare avutie a unui om.Masajul este una dintre cele mai vechi metode de tratament, cu care puteti veni in slujba sanatatii semenilor nostri. Reflexoterapia reprezinta aplicarea de presiune adecvata pe diferite puncte si zone ale diferitelor parti ale corpului, cum ar fi picioare, maini sau urechi. Inca din antichitate se cunostea ca aceste puncte si zone corespund diferitelor organe si sisteme ale organismului si ca apasarea lor are un efect benefic asupra organelor si asupra starii generale de sanatate a organismului. De obicei acest tratament al reflexoterapiei se aplica pe labele picioarelor, dar puncte si zone reflexe avem la nivelul intregului organism, respectiv in palme, urechi, limba, ochii, etc. Putem folosi reflexoterapia in diagnosticare, dar si in tratarea diferitelor afectiuni, sigur in paralel cu recomandarea medicului. Reflexoterapia este in continua crestere, atat ca o completare pentru alte tratamente, cat si drept masura preventiva.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE Curs Masaj Reflexogen > buletin de identitate (original și copie); > certificat de naștere (original și copie); > certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie); > diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie); > adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie; > dosar cu șină;

PRET CURS: 465 LEI

DURATA CURS: 6 saptamani

Condiții de înscriere: învăţământ liceal – filiera tehnologică şi vocaţională sau învăţământ postliceal ori învăţământ liceal şi program de formare profesională de specialitate în sistemul de formare profesională a adulţilor.

INFO CONTACT Curs Masaj Reflexogen

Adresa: Sos. Morarilor, nr. 2B, Bucuresti, Romania

Fix: 0212550151, Vodafone: 0722359465, TELEKOM: 0768109560, 0768102944, 0768102933 Orange: 0741039165,

Email: contact@cursuridecalificare.com

INSCRIE-TE ACUM LA CURSUL DE MASAJ REFLEXOGEN