Cursuri calificare gratuite

In cadrul dezvoltarii accesului la piata muncii in Romania, pentru persoanele cu risc de excluziune sociala, respectiv persoanele marginalizate, discriminate si care sunt in risc de saracie, am implementat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, un proiect de ajutorare al acestora care consta in formare profesionala gratuita.

curs

Proiectul vizeaza facilitate accesului la piata muncii pentru un numar de 760 persoane cu risc de excluziune sociala din judetele Gorj, Mehedinti, Valcea, Arges, Bucuresti-Ilfov si Prahova.

Grupul tinta caruia se adreseaza proiectul este constituit din 760 persoane cu dizabilitati, de etnie roma si tinerii ce paresesc sistemul de protectie al copilului, in cele 6 judete specificate mai sus.

Prin cursurile de formare profesionale teoretica si practica oferite in cadrul proiectului veti avea sansa sa va calificati in una din meseriile: Bucatar, Ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie publica, lucrator in alimentatie, lucrator hotelier si camerista hotel.

Cursurile mentionate mai sus sunt in totalitate gratuite, in plus cursantilor li se va deconta transportul si vor primii subventii (in bani) si alte premii speciale cu conditia participarii integrale la cursurile programului de formare profesionala.

In afara de partea teoretica, cursantii vor face si practica intr-o institutie din domeniul turismului, din cele 25 de institutii avizate pentru a gazdui programul de practica. Acestea sunt cuprinse intr-o retea infiintata la nivelul regiunilor Sud-Vest Oltenia, Sud Muntenia si Bucuresti-Ilfov.

In plus se vor selecta 42 de persoane, cate 7 din fiecare judet pentru a pleca in Olanda timp de 5 zile, care li se vor asigura o formare profesionala suplimentara la nivel  European.

Din 1998 Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s sprijina accesul la piata muncii si este in momentul de fata printre cele mai cunoscute si apreciate centre de pregatire profesionala din Romania.

Pentru detalii despre inscriere si alte informatii ne gasiti la sediul nostru din Soseaua Morarilor nr 2 B, sec 2, Bucuresti, ne puteti contacta telefonic la unul din numele 0212550151, 0768102933, 0768102944 sau pe email la contact@cursuridecalificare.com. In acelasi timp puteti gasi mai multe informatii pe http://cursuridecalificare.com/.

Cursuri calificare gratuite
Tagged on:

2 thoughts on “Cursuri calificare gratuite

 • august 31, 2017 at 9:14 am
  Permalink

  Buna ziua sunt un tatic monoparental cu 2cipii si as fi interesat de un curs de calificare frizer. Va multumesc

  Reply
  • noiembrie 7, 2017 at 10:01 am
   Permalink

   Va asteptam la secretariat, cu actele pentru inscriere si aici putem vorbi mai in detaliu, cum va putem ajuta.
   Va multumim si va asteptam!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *