Cursuri de calificare acreditate

In cadrul Centrului de Pregatire Profesionala Alexanders, oferim cursuri de calificare acreditate international, de intiere, de perfectionare in zona Bucuresti-Ilfov si cursuri de calificare la distanta.

In portofoliu avem peste 55 de cursuri de calificare initiere si perfectionare acreditate, traininguri si workshopuri. Din 1999 Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders a pregatit peste 20.000 cursanti pentru plasara pe piata muncii.

Cursurile de calificare initiere si perfectionare acreditate pe care le punem la dispozitie dvs. satisfac atat din punct de vedere al variatati, cat si pin rezultatul final, respectiv pregatirea cursantilor pentru domeniul ales de acestia.

Practica reprezinta trei sferturi din curs de aceea trebuie sa ii acordam atentia necesara. Practica este asigurata in laboratoarele, saloanele, restaurantele, hotelurile, etc. colaboratorilor nostrii, dar si in salile de curs. In functie de cursant, acesta are sansa sa ramana angajat chiar din practica la unul dintre colaboratorii nostri.

Deoarece economia ne micsoreaza bugetele, incercam sa oferim cursantilor nostri reduceri semnificative si un program flexibil la cursul urmat. La finalul cursului ales, acesta va fi pregatit pentru un job in Romania sau strainatate, diploma fiind acreditata international.

La  C.P.P. Alexander’s gasiti cei mai buni lectori, specialisti in domeniul lor cu vasta experienta ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor.

Pentru mai multe informatiile despre cursurile de calificare initiere si perfectionare oferite, va invitam sa va uitati pe site si daca doriti mai multe informatii trebuie doar sa ne contactati.

 

Cursuri de calificare acreditate

4 thoughts on “Cursuri de calificare acreditate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *