Cursuri de calificare infrumusetare

Centrul nostru de pregatire profesionala ofera o gama variata de cursuri de calificare infrumusetare acreditate international. Din 1999 sustinem piata muncii, ajutand cursantii nostrii sa isi gaseasca un loc de munca inca din practica!

practica

Cursurile de calificare infrumusetare sunt:

Cursuri nail art 345 lei
Cursuri machiaj (make-up) 855 lei
Cursuri de Initiere in cosmetica 855 lei
Cursuri de Tehnica pensatului 345 lei
Cursuri de Remodelare corporala 390 lei
Cursuri de Epilare traditionala 485 lei
Cursuri de Aplicare gene false 2300 lei
Cursuri de Microdermabraziune si peeling chimic 485 lei

 

Mai multe cursuri de calificare pe http://cursuridecalificare.com/cursuri-acreditate/

La  C.P.P.Alexander’s gasiti cei mai buni lectori, specialisti in domeniul lor cu vasta experienta ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor.

In vremurile alerte in care traim, tuturor nu ne mai ajunge timpul, de aceea C.P.P.Alexander’s incearca sa vina in sprijinul dumneavoastra. Putem stabili programul orelor de curs in functie de orarul dumneavoastra dar si de cel al profesorului.

Infiintat in anul 1999 C.P.P.Alexander’s este recunoscut ca fiind unul din centrele cele mai vechi si deci mai experimentate centre de pregatire profesionala din Romania, care organizeaza cursuri de calificare initiere si perfectionare. In acesti timp am reusit sa calificam peste 20.000 de cursanti pe care i-am ajutat sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes.

Cursuri de calificare infrumusetare

2 thoughts on “Cursuri de calificare infrumusetare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *