De ce sa ne alegeti!

CENTRUL DE PREGATIRE PROFESIONALA ALEXANDER’S OFERA NUMEROASE BENEFICII SI FACILITATI CELOR CARE ALEG SA COLABOREZE CU NOI.

Plata in rate

Pentru ca sistemul nostru financiar este inca in revenire suntem constienti de posibilitatile financiare ale cursantilor nostri si din acest motiv, oferim o mana de ajutor acestora. La dorinta cursantilor, plata cursurilor se poate face si in rate, dupa un program bine stabilit la semnarea contractului.

Practica asigurata

Practica reprezinta trei sferturi din curs de aceea trebuie sa ii acordam atentia necesara. Practica este asigurata in laboratoarele colaboratorilor nostrii, dar si in salile de curs. In functie de activitatea dvs. in perioada de practica, puteti ramane angajat permanent la unul dinre colaboratorii nostri la care ati facut practica.

Reduceri si oferte

La C.P.P.Alexander’s beneficiati de reduceri si puteti deveni partenerul nostru: 

 • 10% reducere pentru fiecare cursant recomandat de dumneavoastra.
 • 10% reducere si in cazul in care membrii ai aceleasi familii sunt cursantii nostrii.
 • 20% reducere pentru someri.
 • 20% reducere pentru elevii si studentii care studiaza la zi.
 • 20% reducere pentru cei care lucreaza in domeniu si nu au calificare.

NOU! LA ACHITAREA INTEGRALA A CURSULUI PRIMITI REDUCERE DE 20%.

Program flexibil

Suntem constienti de vremurile alerte in care traim, iar timpul este de cele mai multe ori un lux pe care nu toti il putem avea, insa impreuna cu Centrul de formare profesionala Alexander’s, vom realiza un program al orelor de curs favorabil atat dvs. ca si cursant, alaturi de cel al profesorului.

Deconturi impozit

Costul cursurilor de calificare initiere si perfectionare este deductibil din impozitul pe profit !

C.P.P.Alexander’s poate organiza orice curs de calificare initiere si perfectionare de care aveti nevoie, chiar daca el nu se afla intre cursurile existente in acest site, dar cu conditia sa se regaseasca in COR. La peste 10 cursanti adusi, cursul se poate organiza la sediul dumneavoastra, dupa un program stabilit de comun acord.

In conditiile acestea, pretul cursurilor poate fi negociat si Centrul de pregatire profesionala Alexander’s va ofera consultanta in gasirea celor mai bune conditii pentru dvs. si angajatii dvs. Va oferim servicii de orientare si consiliere cat si evaluari periodice.

Acreditare Internationala

Cursurile oferite in interiorul Centrului de pregatire profesionala Alexander’s au ca si rezultat, recunoastere internationala. Diplomele oferite la finalizarea cursurilor sunt acreditate atat in Romania, cat si in strainatate.

PENTRU MAI MULTE DETALII TREBUIE DOAR SA NA CONTACTATI SI O SA PRIMITI IN CEL MAI SCURT TIMP UN RASPUNS.

 • Adresa: SOS.MORARILOR, nr. 2B, sector 2, Bucuresti
 • Telefon/fax: 0212550151
 • Vodafone: 0722.528.124
 • TELEKOM: 0768.102.944 / 0768.102.944
 • Orange: 0741.039.165
 • Email: contact@cursdecalificare.ro
De ce sa ne alegeti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *