Despre noi

Despre CPP Alexander’s – Cursuri de calificare

Societatea moderna în care traim presupune existenta unor cetateni activi si responsabili, dornici sa se perfecţioneze si sa se autodepaseasca. Fara o calificare nu exista posibilitatea de a gasi un loc de munca si a fi încadrat pe o anume ocupatie și deci de a-ti putea construi o cariera de succes. De aceea scopul nostru este calificarea si formarea continua a adulților pentru cresterea și dezvoltarea competivitații pe piața muncii. Programele de formare profesionala pe care le punem in prezent la dispoziţia dvs. se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice să urmeze un curs de calificare

Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s a fost creat in anul 1999. De la început targetul CPP Alexanders a fost o aprofundata pregatire profesionala sub autorizarea A.N.C (Autoritatea Nationala pentru Calificari) , M.M.S.S.F (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si M.E.C.T.S (Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului )

CPP Alexander’s a initiat programe de formare (cursuri de calificare initiere si perfectionare) a unei forte de munca flexibile, care sa poata reactiona la concurenta in crestere si la schimbarile rapide ale tehnologiei. Tot mai desele provocari socio-economice au provocat colectivul CPP Alexanders sa elaboreze noi metode de invatare si sa puna la dispozitia cursantilor de orice varsta programe de invatare atractive intr-un mediu de studiu inovativ care sa permita atat obtinerea unor competente cheie cat si a unor competente profesionale specifice. Pentru desfasurarea partii de practica a acestor programe am optat inca de la inceput pe colaborarea cu  unitati de profil unde cursantii sa poata dobandi mult mai repede  competentele profesionale specifice.

In prezent CPP Alexander’s isi propune consolidarea pozitiei de top in randul firmelor care se ocupa cu furnizarea de servicii de formare profesionala, respectiv organizarea de cursuri de calificare initiere si perfectionare prin abordarea urmatoarelor directii strategice:

 

Pachete de solutii pentru profesionalizarea fortei de munca apartinind companiilor si institutiilor mari, a IMM urilor, in funcţie de nevoile clientilor sai si in permanenta sincronizare cu dinamica pietei fortei de munca.

Dezvoltarea de practici inovatoare in formarea profesionala, urmarind cresterea calitatii procesului de educatie/instruire, a gradului de transparenta a cursurilor de calificare, precum si maximizarea  impactului proceselor educative in societate

Printre partenerii care au ales sa colaboreze cu C.P.P. Alexander’s se numara atat  institutii publice ( AMOFM Bucuresti, AJOFM Ilfov, Comisia Nationala de Acreditarea a Spitalelor, AJOFM Tulcea, etc.), cat si parteneri din mediul privat ( Rompetrol Downstreet SA, OMV Petrom SA, Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale, OSCAR Downstream S.R.L, Lindab SRL, etc.)  si  fundatii / ONG uri     ( CNSLR Fratia, Sindicatul Sanitas, OAMMR, CRCR Cluj, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia ATELIERE FARA FRONTIERE, Fundatia APEL, Asociatia Romilor, ARAS – Asociatia Romana Anti SIDA ).

Cu o experienta de peste 18 ani CPP Alexander’s cu o echipa experimentata de specialisti in educatie si formare profesionala, reprezinta un nume cunoscut si respectat in acest domeniu. Cei peste 30000 de cursanti care au urmat cursurile de calificare initiere si perfectionare organizate de CPP Alexanders au reusit  sa se intregreze pe piata muncii atat in plan intern cat si international.

PENTRU MAI MULTE DETALII TREBUIE DOAR SA NA CONTACTATI.

Adresa: SOS.MORARILOR, nr. 2B, sector 2, Bucuresti

Fix: 0212550151

Vodafone: 0722359465

TELEKOM: 0768109560, 0768102944, 0768102933

Orange0741039165

Email: contact@cursuridecalificare.com