Infrumusetare in timp ce dormi

Odihna din timpul noptii este esentiala pentru a te trezi plina de vitalitate si pentru a arata bine, de aici si vorba „somnul de infrumusetare”.

somn_oboseala

Vremurile ne obliga sa avem o rutina zilnica haotica si de cele mai multe ori nici somnul nu mai este satisfacator. Din acest motiv specialisti in dermatologie ne recomanda urmatoarele.

In primul rand nu trebuie neglijat un somn intre sapte si noua ore pe noapte. Studiile ne mai arata ca femeile au nevoie in medie de 11 minute de somn in plus, fata de barbati.

Somnul de infrumusetare nu trebuie tratat ca atare, respectiv sa nu va culcati nicioadata machiate. Inainte de somn spalativa pe fata pentru a indeparta machiajul, praful si murdaria care inevitabil ajung zilnic pe tenul tau.

Dinti pot fi albiti in timpul noptii, folosind benzile sau cremele de albire recomandate de stomatolog. Folosite, in timp se va vedea o diferenta vizibila.

Am ajuns si la CEARCANE, care ne afecteaza pe toti. Inainte de culcare, puneti cateva felii de castravete pe ochi timp de 10 minute.

Pentru par este recomandat aplicarea unui ulei protector pentru varfuri seara. Aici aveti grija de produse achizitionati, cel mai recomandat este sa va intrebati hairtylist-ul.

Restul corpului nu trebuie neglijat si va sugeram o crema puternic hidratanta dupa dusul de seara, pe tot corpul.

Inainte de a folosi sau experimenta diverse metode sau produse pentru infrumusetare, va recomandam sa consultati in specialist, sau puteti avea dvs. singura aceste cunostinte urmand unul dintre cursurile noastre.

Infrumusetare in timp ce dormi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *