Make-up în funcţie de forma fetei

Un make-up profesionist trebuie sa tina cont de forma fetei. Cum fiecare avem fizionomia fetei diferite trebuie sa recurgem la variantele cele mai potrivite pentru un make-up bun. Noi va recomandam urmatoarele.

Pentru fata rotunda trebuie aplicat un corector de umbre pe lateralele fetei, in acest mod subtiem fata si dam suplete obrazului. In acest sens mai este recomandat si un machiaj ascendent, cu colturile ochilor ridicate cu ajutorul fardului si creionului dermatograf.

In cazul unei fete patrate, maxilarul este unul proeminent si trebuie aplicat pe lateralul acestuia putin fond de ten mai inchis la culoare sau pudra bronzanta. In cazul in care ochii sunt indepartati trebuie folosit un fard putin mai inchis decat culoarea tenului.

Machiajul ochilor este secretul  pentru o fata prelunga. Este exclus liniile ascendente pentru ca iti vor lungi si mai mult trasaturile. La fel trebuie evitat si arcuirea sprancenelor, iar fardul de obraz trebuie aplicat intr-o linie orizontala, spre urechi.

Fata ascutita, trebuie tratata cu un make-up pentru a da volum acesteia. In acest sens trebuie pus o umbra pe barbie si fond de ten deschis pe lateralele maxilarului.

Pentru a evita posibilele rezultate negative  va recomandam sa va duceti la un salon specializat sau puteti sa va calificati chiar dvs., urmand cursul nostru de make-up.

Make-up în funcţie de forma fetei
Tagged on:     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *