Make-up, evidentiere gropite in obraji

Gropitele in obraji releva un semn de frumusete, din acest motiv evidentierea lor prin make-up este apreciata de multe femei. Aveti gropite in obraji? Daca da, in continuare o sa va impartasim cateva secrete pentru a le evidentia.

Pentru evidentierea gropitelor in obraji, scoateti din trusa de machiaj un creion dermatograf sau un fard mat de nuanta inchisa. Cu acesta desenati o virgula zona dorita, de aproximatv 1,2 cm. Aveti grija ca semnul sa urmeze forma naturala a buzelor, atunci cand zambiti.

Apoi, cu ajutorul unei pensule mai mari, estompati fardul astfel incat conturul sa dispara. Daca nu va descurcati cu acest instrument si vi se pare ca efectul de estompare nu este suficient de evident, folositi degetul aratator pentru a obtine acelasi efect.

Si pentru ca treaba sa fie bine facuta si gropitele sa fie cu adevarat evidentiate, folositi si un fard iluminator de jur imprejurul celui folosit anterior.

Aveti grija ce produse pentru make-up folositi, diversitatea acestora face alegerea celui potrivit destul de grea. Va recomandam sa consultati inainte un specialist sau puteti sa capatati singure aceste cunostinte urmand unul dintre cursurile noastre de infrumusetare.

Make-up, evidentiere gropite in obraji
Tagged on:         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *